Program Agent Mumu Raya 2018

 AGENTS RECRUITMENT

PROGRAM AGENT MUMU

 

 

 

Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai Program Agent Mumu (P.A.M.) yang mempunyai rekod penjualan mencecah RM100 000! Program kami sudah mendapat sambutan dari terlalu ramai Agents yang ingin menjana pendapatan lebih bersama mUMu. Bersiap sedia untuk mencecah pendapatan sehingga RM5000 sebulan atau lebih!!! 

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan sila ajukan ke email kami di mumuagent2017@gmail.com dan harap maklum bahawa soalan anda akan dijawab dalam masa 2 hari bekerja.

 

Apa yang akan anda dapat apabila menyertai program Agent ini?

Anda akan dapat sehelai tudung/inner neck untuk anda gunakan sebagai sample bagi membantu jualan anda.

Adakah yuran komitmen dikenakan untuk menyertai program Agent ini?

Ada! Tetapi sangatlah murah! Hanya deposit RM100 diperlukan untuk pemberian sample tudung yang akan diberikan kepada agen. Ianya juga sekadar untuk melihat kesungguhan dan komitmen agen-agen yang mendaftar. Tetapi PapaMumu akan WAIVE untuk 10 Agents terawal sahaja!

 

Adakah agent dibenarkan untuk menjual dengan harga yang lebih murah atau menawarkan program diskaun sendiri?
Tidak dibenarkan. Keahlian agen akan dilucutkan serta merta jika pihak kami mendapati agen- agen menjual harga lebih rendah dari harga runcit di laman web atau physical store.

 

Adakah AGENT P.A.M. dibenarkan untuk menjual dengan harga yang lebih mahal dari harga yang kami tawarkan di laman web?
Tidak dibenarkan. Keahlian agen akan dilucutkanserta merta jika pihak kami mendapati agen- agen menjual harga lebih tinggi dari harga runcit di laman web.

 

Bagaimana cara untuk melihat senarai barangan dan harga secara menyeluruh?

Mumu Team akan update semua agents dari masa ke semasa melalui WHATSAPP dan Agents boleh semak stock update dan harga terbaru di www.mumuscarves.com

 

Bagaimana cara untuk memuat turun gambar-gambar dan poster-poster bagi tujuan pemasaran?


Save as gambar-gambar dari laman web kami, copy & paste maklumat produk yang ingin anda jualkan. Poskan gambar-gambar dan maklumat yang anda perolehi ke medium pemasaran anda seperti website atau blog atau medium media sosial seperti Instagram, Facebook, Twitter dan Whatsapp. Kami juga menggalakkan anda untuk menggunakan pengubahsuaian pada ayat sekiranya anda mempunyai idea yang lebih menarik bagi tujuan pemasaran yang lebih berkesan.

 

Beberapa perkara lagi yang perlu anda beri perhatian:

Selain daripada di atas, terdapat beberapa perkara lagi yang harus diberi perhatian oleh anda: Kesemua pembelian dihantar dengan menggunakan perkhidmatan Pos Laju.

Penghantaran kebiasaannya mengambil masa selama 2 hingga 5 hari bekerja dan kemungkinan akan menjadi lebih lama pada musim perayaan dan cuti umum.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami melalui email di mumuagent2017@gmail.com

Terima kasih dan selamat maju jaya kami ucapkan kepada anda!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

JUALAN P.A.M UNTUK RAYA 2018

Bagi semua Agen P.A.M. yang mendaftar dengan kami, bulan ini kami akan mulakan dengan SEMUA koleksi mUMu yang available!

Pembayaran komisyen Agen akan dilakukan setiap 2 minggu. Agen yang berjaya menjual dengan jualan tertinggi akan menerima insentif tambahan pada penghujung setiap 2 minggu.

Pihak Mumu Scarves memandang penipuan dan penyelewengan sebagai satu perkara yang amat serius dan tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang

Berniagalah dengan jujur dan amanah, insyaaAllah rezeki dikongsi bersama - PapaMumu

 

* Harga yang tertera di dalam gambar adalah harga normal